Experți în ulei CBD

Suntem dedicați producerii celor mai bune și mai pure produse din cânepă, cum ar fi uleiul CBD.

La Endoca, obiectivul nostru principal este să cercetăm și să dezvoltăm extracte inovatoare de canabis și să le facem accesibile în întreaga lume, astfel încât să poată ajuta la echilibrarea sistemului endocanabinoid uman.

Credem că prin țintirea sistemului endocanabinoid uman, putem ajuta mulți oameni de pe această planetă să-și restabilească echilibrul intern.

Istoria Endoca

Henry Vincenty (fondatorul Endoca) călătorește de zeci de ani în lume în căutarea unor medicamente organice potrivite. După decenii de cercetări, el a descoperit că cânepa a funcționat ca leac pentru multe afecțiuni comune. Cu experiență în știință, Henry și-a folosit cunoștințele pentru a extrage uleiul din planta de cânepă. Familia Vincenty are ani de experiență în cultivarea cânepei – iar acum a produs cel mai bun ulei de cânepă din lume.

Cânepa (cunoscută și sub numele de cânepă industrială) este o tulpină a plantei de canabis care conține niveluri scăzute de acid tetrahidrocanabinol (THCa). Planta de cânepă a fost recoltată pentru fibrele și semințele sale de când a fost domesticită ca cultură acum 10.000 de ani. Este una dintre primele plante cultivate de om.

Uleiul CBD ne învață cum să fim liberi și sănătoși

Revoluția industrială a schimbat totul în modul în care ne-am trăit viața, de la medicină la agricultură. Dar revoluția industrială a fost doar începutul. Da, ne-am dat seama cum să transformăm un munte de cărbune în energia electrică a unui stat. Ceea ce nu ne-am dat seama încă era cum să împiedicăm fumul de cărbune să sufoce orașele și minele să-și omoare minerii. Acum, avem o nouă provocare – și o nouă revoluție. Provocarea este: cum facem față consecințelor acțiunilor noastre? Pentru aceasta, privim spre un viitor durabil, atât în producție, cât și în consum. Și la fel cum revoluția industrială a transformat lumea, la fel va face și revoluția verde.

Aici, la Endoca, suntem cu toții pentru o revoluție durabilă încă din prima zi. Nu ne interesează procesele nesustenabile din trecut. Mai degrabă, vrem să avansăm către un viitor 100% durabil.

Așa cum stau lucrurile acum, plantele noastre de cânepă sunt deja 100% organice, evitând orice produse modificate genetic sau substanțe chimice nenaturale. De asemenea, am început să ne îndreptăm spre obiectivul nostru de sustenabilitate: am implementat deja procesul de captare a particulelor de CO2 din mediul înconjurător și de reciclare a acestora într-o spălare naturală a plantelor. Spălarea cu CO2 este o tehnologie relativ nouă, dar am adoptat-o atât pentru eficacitatea sa, cât și pentru lipsa totală de poluanți. Plantele noastre interacționează doar cu elemente organice și durabile pentru a produce cel mai bogat ulei de cânepă CBD.

Vrem să facem CBD-ul accesibil

Endoca se străduiește să fie mai mult decât un producător. Scopul real este de a oferi oamenilor acces la o varietate de produse canabinoide care vă vor ajuta să obțineți sau să vă recăpătați un sentiment de echilibru în viața voastră – și în corpul dumneavoastră.

Poate mai important decât orice tratament medical este stilul tău de viață: felul în care trăiești, mănânci, faci sport și chiar te speli pe dinți. Cea mai bună modalitate de a afecta schimbările pozitive ale stilului de viață este prin educație. De aceea, suntem dedicați creării unui centru de educație care ne va permite să împărtășim tot ceea ce am învățat despre CBD, canabis și derivații săi.

De asemenea, căutăm să ne educăm clienții și comunitatea în cel mai bun mod de a promova un stil de viață sănătos. Toate lucrurile mari și mici pot avea efecte profunde asupra sănătății noastre și bunăstării generale.

Endoca este sponsorul general al târgului ”EXPO LA CÂNEPĂ” – EDIȚIA a III-a 2023.

Totodată, veți avea ocazia să-l cunoașteți personal și să-l ascultați pe Henry Vincenty, fondatorul Endoca, în incinta expoziției, unde ne va vorbi despre CBD, culturile de cânepă și despre ce putem face pentru a avea o viață cât mai sănătoasă.