Despre Fermă

Țarina lu’ Petre este un paradis înverzit unde, în brațele naturii, te simți ca acasă. De 22 de ani promovăm un stil sănătos de viață și organizăm evenimente culturale. Poți să ne vizitezi în fiecare weekend pentru distracție și relaxare. Iubim să jucăm piese impro de teatru, să pictăm și să cântăm. Organizăm activități pentru copii și workshop-uri despre sănătare și natură. Ne întâlnim în fiecare an la evenimente de teatru, baie la copcă și de ziua cânepii!

Țarina lu’ Petre are 5 hectare de teren, 2 hectare sunt folosite pentru creșterea cânepii, iar celelalte 3 pentru activități de agrement. Un hectar este acoperit de copaci, unul este la apă iar celălalt la umbră. Albinuțele sunt prietenii noștri si le veți vedea roind în jurul plantelor. La Țarina lu’ Petre plantele sunt crescute fără produse chimice, prin practica permaculturii. La Țarina lu’ Petre iubim natura și orice este natural!

Despre Laborator

Standarde înalte de calitate La Ambra.lab lucrăm în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Aplicăm protocoale stricte de control asupra muncii noastre, fapt care ne-a adus certificarile ISO9001 si HACCP. Controlul intern al calității cu întregul sector analitic ne permite să ne concentrăm asupra extractelor și preparatelor noastre.

Sosire, depozitare și cernere Materia prima intră în laborator printr-un pasaj dedicat. Odată înăuntru, este depozitat în medii frigorifice cu condiții controlate de umiditate, presiune și aer. De aici trecem la cernere, uscată sau în apă, în funcție de calitatea materiei prime și apoi trecem la liofilizare.

Presare De aici ajungem la presare, care ne permite să separăm extractul de partea lui ceroasă: capsulele de tricom. Facem acest lucru prin filtrare selectivă cu presiune, cu căldură controlată. Acest proces special este denumit rosintech și reprezintă o tehnologie de ultimă generație în procesarea cannabisului. De fapt, datorită procesului nostru putem păstra aproape complet neschimbat fitocomplexul plantei, alcătuit dintr-un număr infinit de molecule: terpene, flavonoide, canabinoizi. Rezultatul este un ulei extraordinar, cu un buchet aromat puternic, datorită cânepei de calitate superioară folosită.

Decarboxilarea și titrarea Decarboxilarea este o parte foarte importantă a muncii noastre, deoarece trebuie să ținem cont de multe nevoi și să le echilibrăm. Activarea fitocanabinoizilor necesită aport de căldură pentru o perioadă de timp mai mult sau mai puțin prelungită. Cu toate acestea, căldura este inamicul conservării multor compuși ușori și volatili precum terpenele, în special monoterpenele.

Toscana Life Sciences Echipamentele de la Centrul de Cercetare Medicinală ne ajută să ne îmbunătățim și sofisticăm și mai mult procesul. Ne putem baza, de exemplu, pe sobe de calitate farmaceutică sau pe răcitoare ULT (Ultra Low Temperature) capabile să atingă -80°C. Astfel de instrumente ne permit să obținem tot ce este mai bun din fazele de bronzare sau decarboxilare, lucrând întotdeauna în condiții de calitate farmaceutică.


Site laborator: https://ambrashop.life/pages/ambra-lab
Adresa laborator: Str. del Petriccio e Belriguardo, 35, 53100 Siena SI, Italy

CONTACT:

Nume Companie: TOP SIDE CONSTRUCTION SRL Adresă Sediu Social: Strada Ovidiu Cotruș, nr. 2, et. 2, Timișoara, Timiș, România

Adresă Punct de Lucru: Strada Ovidiu Cotruș, nr. 2, et. 2, Timișoara, Timiș, România

CUI: RO14332468​ Nr. Registru Comerțului: J35/1401/2001

+40728285720

Email: office@topcann.ro

Website: https://topcann.ro/

Acest articol este sponsorizat de cbdcenter.ro si expo.lacanepa.ro